Plafonds

Systeemplafonds

Ideaal voor diverse toepassingen

Een systeemplafond is een verlaagd plafond dat bestaat uit een grid van metalen profielen en plafondtegels die erin passen. Systeemplafonds worden vaak gebruikt in kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere commerciële gebouwen vanwege hun functionaliteit en esthetische uitstraling.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van systeemplafonds:

  • Geluidsisolatie: systeemplafonds kunnen helpen om het geluidsniveau in een ruimte te verminderen door het dempen van het geluid.
  • Brandveiligheid: systeemplafonds kunnen ook helpen om de verspreiding van vuur te voorkomen door het gebruik van brandwerende materialen.
  • Verlichting: systeemplafonds kunnen worden gebruikt om verlichting en andere apparatuur te integreren, zoals airconditioning, ventilatie en brandmelders.
  • Onderhoud: systeemplafonds zijn relatief eenvoudig te onderhouden en te reinigen, wat ze ideaal maakt voor ruimtes waar hygiëne belangrijk is.

Als je meer wilt weten over systeemplafonds, zijn er veel websites die nuttige informatie en producten bieden. Enkele van de belangrijkste producenten van systeemplafonds zijn Armstrong, Rockfon, OWA en Ecophon. Op hun websites vind je gedetailleerde informatie over hun producten, evenals voorbeelden van hoe systeemplafonds kunnen worden gebruikt in verschillende soorten gebouwen en ruimtes.

Het juiste adres

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Bouwmontage Noord bent u aan het juiste adres voor plafonds, wanden en led verlichting in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een standaardontwerp, een speciaal plafond ontwerp of materiaal met uitzonderlijk hoge eisen, voor al deze zaken kunt u bij Bouwmontage Noord terecht.

Wilt u weten wat Bouwmontage Noord voor uw project kan betekenen of wilt u dat wij voorafgaand meedenken? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Projecten

Contact

Meer informatie of een offerte?

Openingstijden

maandag - vrijdag
8:00 uur - 17:30 uur

Contact

Tel: 0592 – 345826
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Locatie

Spanjelaan 17a10
9403 DN Assen

Ik ga akkoord met het privacybeleid