Wanden

Wanden voor elke ruimte

Wij leveren en monteren wanden snel en vakkundig door heel Nederland. De wanden zijn eerlijk geprijsd en worden gerealiseerd binnen de afgesproken tijd. Kijk hieronder naar de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een afspraak.

Glaswanden

Een glaswand is een stijlvolle oplossing en geeft de ruimte een frisse en open uitstraling met toch dat stukje privacy. Wij geven advies op maat, ontwerpen de glaswand zodat deze het beste past en installeren deze geheel volgens ideeën en afspraak. Ook toe aan een transparant en modern ingericht kantoor? Wij bieden de perfecte oplossing voor het creëren van afgesloten ruimte zonder de open en transparante sfeer te verliezen.

Systeemwanden

Met systeemwanden creëren wij eenvoudig extra ruimtes. Doordat de wanden te verplaatsen zijn blijft de indeling van de ruimte flexibel. Systeemwanden zijn daardoor een simpele oplossing voor het snel indelen van een kantoor of andere omgeving.

De meeste wanden zijn demontabel, zodat de indeling van de ruimte aangepast kan worden. Een systeemwand is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er altijd een passende oplossing.

Gipswanden

Een metal stud voorzetwand is bij uitstek geschikt voor het renoveren en optimaliseren van bestaande muren. Slechte muren worden op een eenvoudige en snelle manier voorzien van een strakke afwerking. Eventuele leidingen kunnen daarbij gemakkelijk achter deze wanden worden weggewerkt. Wanneer een voorzetwand enigszins vrij is van de stenen muur, dan heeft dit een groot positief effect op de geluids- en warmte-isolerende eigenschappen van de muur.

Het juiste adres

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Bouwmontage Noord bent u aan het juiste adres voor plafonds, wanden en led verlichting in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een standaardontwerp, een speciaal plafond ontwerp of materiaal met uitzonderlijk hoge eisen, voor al deze zaken kunt u bij Bouwmontage Noord terecht.

Wilt u weten wat Bouwmontage Noord voor uw project kan betekenen of wilt u dat wij voorafgaand meedenken? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Projecten

Contact

Meer informatie of een offerte?

Openingstijden

maandag - vrijdag
8:00 uur - 17:30 uur

Contact

Tel: 0592 – 345826
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Locatie

Spanjelaan 17a10
9403 DN Assen

Ik ga akkoord met het privacybeleid