Wanden

Glaswanden

Een transparante en stijlvolle oplossing

Tegenwoordig worden kantoorverdiepingen vaak transparant en modern ingericht. Bij het inrichten van deze verdiepingen wordt vaak gebruik gemaakt van grote open ruimtes.

Waar dit qua openheid en bedrijfssfeer bijdraagt aan een open en transparant karakter, blijft er altijd behoefte aan afgesloten werkruimtes. In bepaalde situaties is het simpelweg prettiger om even afgezonderd te zijn van de rest. Deze afgesloten ruimtes worden bijvoorbeeld gebruikt als spreekkamer, vergaderruimte, belruimte of puur een ruimte waar individueel of met een klein team ongestoord gewerkt kan worden.

Het toepassen van glaswanden biedt in dit geval de perfecte oplossing voor het creëren van dergelijke ruimtes zonder de open en transparante sfeer te verliezen. Daarnaast zorgt het veelvuldig toepassen van glas voor het optimale gebruik van het aanwezige licht.

Volglaswand

De term volglaswand wordt gebruikt omdat deze wand vrijwel geheel uit een glazen oppervlak bestaat. Het bevestigen van de glaspanelen gebeurt in zeer slanke aluminium profielen van 25 en 35 mm. Het koppelen van de glaspanelen onderling gebeurt middels speciale siliconen glastape waardoor er een minimale glasnaad ontstaat en de wand niet onderbroken wordt door verticale profielen.

Maatwerk

Afhankelijk van de situatie en uw persoonlijke wensen, bekijken we samen met u of volglaswanden of systeemwanden met glaselementen de meest passende oplossing zijn. Beide systemen zijn uiteraard ook prima verplaatsbaar.

Mensen voelen zich prettig in een lichte en ruimtelijke omgeving. Onze glazen wanden zijn zo ontworpen dat ze dit gevoel van openheid combineren met privacy en comfort.

Een bewust ingericht kantoor draagt bij aan de waarde van een organisatie én aan het welzijn van de mens die erin werkt en leeft.

Het juiste adres

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Bouwmontage Noord bent u aan het juiste adres voor plafonds, wanden en led verlichting in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een standaardontwerp, een speciaal plafond ontwerp of materiaal met uitzonderlijk hoge eisen, voor al deze zaken kunt u bij Bouwmontage Noord terecht.

Wilt u weten wat Bouwmontage Noord voor uw project kan betekenen of wilt u dat wij voorafgaand meedenken? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Projecten

Contact

Meer informatie of een offerte?

Openingstijden

maandag - vrijdag
8:00 uur - 17:30 uur

Contact

Tel: 0592 – 345826
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Locatie

Spanjelaan 17a10
9403 DN Assen

Ik ga akkoord met het privacybeleid