Plafonds

Systeem en vaste plafonds

Graag adviseren wij u bij het bepalen van het toe te passen plafond, een demontabel systeemplafond of een vast gemonteerd plafond, waarbij esthetische, geluidsabsorberende, hygiënische en eventueel brandwerende eisen de belangrijkste factoren zijn om tot de juiste keuze te komen.

Systeemplafonds

Systeemplafonds bieden een groot aantal voordelen ten opzichte van andere soorten plafonds. Zo zijn de plafondplaten gemaakt van brandvertragend en geluidsabsorberend materiaal. Daarnaast biedt een systeemplafond een zeer goed platform voor het mooi en snel inbouwen van LED verlichting. Tevens is een systeemplafond ideaal voor het wegwerken van leidingen en aircosystemen. Verder zijn de plafondplaten makkelijk uitneembaar en te vervangen.

De systeemplafonds die wij leveren worden met name toegepast in kantoren, schoolgebouwen en in de utiliteitsbouw. De akoestische eigenschappen zijn daarbij zeer bepalend. Immers, grotere ruimtes neigen tot galmen en dat wordt zelden als prettig ervaren. Om rust en natuurlijk ook een bepaalde uitstraling in een ruimte te creëren zijn verschillende geluidsabsorberende materialen en technieken beschikbaar.

Vaste plafonds

Vaste plafonds worden niet demontabel geschroefd op een regelwerk, opgebouwd uit een metalen skelet of regelwerk met een beplating van gipskartonplaten of èèn van de speciale platen. Dit maakt naadloze oplossingen mogelijk voor representatieve ruimtes. De gesloten plafonds verbeteren de brandwerendheid, geluidsisolatie en thermische isolatie. Bovendien zorgen ze voor een vlakke en decoratieve afwerking van de ruwbouwconstructie.

Met gipsplafonds heeft u ongekende ontwerpvrijheid en design mogelijkheden. Niet alleen wat betreft de vorm (recht, gebogen of rond) maar ook in toepassing van diverse perforatiepatronen. Onze leveranciers hebben alle hulpmiddelen om welvingen en vormen in plafonds aan te brengen en deze kunnen in elke kleur worden afgewerkt. Ook heeft u de mogelijkheid designs met speciale motieven, zoals een bedrijfslogo, te ontwerpen. En voor de opdrachtgevers die écht iets bijzonders willen, kunt u de platen zelfs naar eigen ontwerp laten bedrukken.

Het juiste adres

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Bouwmontage Noord bent u aan het juiste adres voor plafonds, wanden en led verlichting in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een standaardontwerp, een speciaal plafond ontwerp of materiaal met uitzonderlijk hoge eisen, voor al deze zaken kunt u bij Bouwmontage Noord terecht.

Wilt u weten wat Bouwmontage Noord voor uw project kan betekenen of wilt u dat wij voorafgaand meedenken? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Projecten

Contact

Meer informatie of een offerte?

Openingstijden

maandag - vrijdag
8:00 uur - 17:30 uur

Contact

Tel: 0592 – 345826
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Locatie

Spanjelaan 17a10
9403 DN Assen

Ik ga akkoord met het privacybeleid