Plafonds

Vaste plafonds

Gipsplafonds bieden veel mogelijkheden

Een gipsplafond is een verlaagd plafond dat is gemaakt van gipsplaten die aan een metalen frame zijn bevestigd. Gipsplafonds worden vaak gebruikt in woningen en commerciële gebouwen vanwege hun esthetische uitstraling en functionaliteit.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van gipsplafonds:

  • Design: gipsplafonds bieden veel ontwerpmogelijkheden omdat ze in verschillende vormen en stijlen kunnen worden gemaakt, zoals gewelfde plafonds, verzonken plafonds en kroonlijsten.
  • Geluidsisolatie: gipsplafonds kunnen ook helpen om het geluid in een ruimte te dempen en het geluidsniveau te verminderen.
  • Brandveiligheid: gipsplafonds kunnen brandwerend worden gemaakt door het gebruik van speciale gipsplaten en isolatiematerialen.
  • Duurzaamheid: gipsplafonds zijn duurzaam en gaan lang mee, en kunnen gemakkelijk worden onderhouden en gerepareerd.

Het juiste adres

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Bouwmontage Noord bent u aan het juiste adres voor plafonds, wanden en led verlichting in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een standaardontwerp, een speciaal plafond ontwerp of materiaal met uitzonderlijk hoge eisen, voor al deze zaken kunt u bij Bouwmontage Noord terecht.

Wilt u weten wat Bouwmontage Noord voor uw project kan betekenen of wilt u dat wij voorafgaand meedenken? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Projecten

Contact

Meer informatie of een offerte?

Openingstijden

maandag - vrijdag
8:00 uur - 17:30 uur

Contact

Tel: 0592 – 345826
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Locatie

Spanjelaan 17a10
9403 DN Assen

Ik ga akkoord met het privacybeleid