Wanden

Systeemwanden

Mogelijkheden zijn eindeloos

Systeemwanden zijn verplaatsbare scheidingswanden die bestaan uit volledig afgewerkte onderdelen. Deze wanden worden veelal gebruikt voor het maken van een flexibele indeling van een ruimte.

Het grote voordeel van een systeemwand ten opzichte van een normale wand is niet alleen deze flexibiliteit. Deze wandpanelen zijn vooraf al behangen met vinylbehang in de door de opdrachtgever gewenste kleur. Hierdoor neemt de afwerking van de ruimte veel minder tijd in beslag.

Brandwerendheid

De gebruikelijke wandbeplating van de systeemwand bestaat uit gips vinyl platen of gemelamineerd spaanplaat. Een standaard systeemwand is uitermate geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten en is uit te voeren volgens de laatste eisen aan geluidsisolatie en brandwerendheid.

Compleet assortiment

Bouw Montage Noord levert en monteert een compleet assortiment systeemwanden inclusief deurkozijnen, deuren, raamkozijnen en glaselementen. De onderdelen en de profielen van deze verplaatsbare binnenwanden zijn uitgevoerd in staal of aluminium.

De systeemwanden worden opgebouwd uit een onder- en bovenprofiel waarvan het bovenprofiel een ingebouwde schilderijlijst heeft. Hiertussen komen verzinkt stalen tussenstijlen te staan waar profielen op geschroefd worden, die op hun beurt weer de gipsplaten, kozijnen en glaselementen opsluiten.

Het juiste adres

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Bouwmontage Noord bent u aan het juiste adres voor plafonds, wanden en led verlichting in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een standaardontwerp, een speciaal plafond ontwerp of materiaal met uitzonderlijk hoge eisen, voor al deze zaken kunt u bij Bouwmontage Noord terecht.

Wilt u weten wat Bouwmontage Noord voor uw project kan betekenen of wilt u dat wij voorafgaand meedenken? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Projecten

Contact

Meer informatie of een offerte?

Openingstijden

maandag - vrijdag
8:00 uur - 17:30 uur

Contact

Tel: 0592 – 345826
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Locatie

Spanjelaan 17a10
9403 DN Assen

Ik ga akkoord met het privacybeleid