Led verlichting

LED panelen

Bespaar op uw energierekening

Verlichting is een van de belangrijkste factoren die voor sfeer zorgt in een ruimte. Een LED paneel is uitermate geschikt om toe te passen in kantoorruimtes, scholen, kapsalons, showrooms, etc. Het door ons verkocht paneel staat garant voor kwaliteit, een hoge lichtopbrengst, hoogwaardige afwerking en een strak design.

Verkrijgbaar in de lichtkleuren 3000K (warm wit) en 4000K (wit). Bestel vandaag nog uw LED paneel bij Bouw Montage Noord en begin direct met besparen op uw energierekening. Profiteer daarnaast van een lange levensduur (50.000 uur).

Monteren van een LED paneel

Indien u een systeemplafond heeft, dan kunt het LED paneel direct in plaats van een plafondplaat ophangen. Dit is zo eenvoudig omdat de maten overeenkomen met een standaard systeemplafond (60x60cm en 120x30cm). Desgewenst kunnen wij de panelen ook voor u plaatsen.

Onderstaande panelen zijn bijvoorbeeld geschikt voor Energie investeringsaftrek (EIA) omdat ze meer dan 100Lm/W licht opbrengen.

Het juiste adres

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Bouwmontage Noord bent u aan het juiste adres voor plafonds, wanden en led verlichting in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een standaardontwerp, een speciaal plafond ontwerp of materiaal met uitzonderlijk hoge eisen, voor al deze zaken kunt u bij Bouwmontage Noord terecht.

Wilt u weten wat Bouwmontage Noord voor uw project kan betekenen of wilt u dat wij voorafgaand meedenken? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Projecten

Contact

Meer informatie of een offerte?

Openingstijden

maandag - vrijdag
8:00 uur - 17:30 uur

Contact

Tel: 0592 – 345826
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Locatie

Spanjelaan 17a10
9403 DN Assen

Ik ga akkoord met het privacybeleid